URANUS – frihedens og nytænkningens planet

URANUS’ symbol ligner en lille antenne, og i den græske mytologi er URANUS ’Himmelguden’ – ham der ser ned på jorden ude fra himmelrummet og ser, at alting hænger sammen, og at jorden er hel. Svarende til, når vi står hernede på jorden, så ser vi ikke længere end til vores egen næsetip, og det betyder bare indtil næste forhindring = SATURN. URANUS hersker (eksoterisk) i Vandbæren – den er nytænkningens og frihedens planet, og mange Vandbærer ønsker ikke at blive slået i ’hartkorn’ med mængden, den går sine egen unikke veje – og ofte helt uransagelige veje.

For øjeblikket går URANUS i det kardinale tegn Vædderen, hvor alle nye idéer og impulser fødes første gang (her har den været siden marts 2011) Lige nu påvirker den særligt alle os, der har planeter stående i de sidste grader af tegnene: Vædder – Krebs – Vægt – Stenbuk. De gamle Saturn-strukturer skal åbnes og forandres, og vi får impuls og længsel efter at bryde ud af vores begrænsninger og fastlåste rammer. En indre længsel efter at genvinde vores frihed – den frihed som URANUS er essensen af.

Det er URANUS der er bringer af behovet for at udvikler dét i os, der er unikt og enestående. URANUS er den der giver os et ’wake-up-call’ – vi kan sige, at den giver et spark til ’pickuppen’, så vi kommer ud af den fastlåste ’rille’ – og kan køre nogle nye og mere konstruktive ’riller’ i vores energisystem. URANUS er den der inviterer os til at tage afsked med de stivnede mønstre i vores krop, sind og livsførelse, så der kan ske et ’flyt’ – både fysisk og udviklingsmæssigt.

URANUS og uranikere er dem der modtager de geniale idéer og impulser, som stiger ned fra de inspirerende højder – som lyn fra en klar himmel. Det gør, vi i ’et split’ sekund bliver klar over, hvordan tingene hænger sammen. Vi lærer at stole på os selv og turde være den, vi inderst inde er i vores essens – frie, dansende, unikke og fantastiske sjæle.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MENU