Udrensning

Anneminna Viérre l Astrologi l Numerologi l Hjælp til din virksomhed

I forbindelse med en navneændring sker der en udrensning. Det er ikke sådan, at du vågner op næste dag og er et helt nyt menneske.

Men i det øjeblik, du beslutter dig for at få en navneændring, starter din udrensning. Udrensning er selve den proces, hvor dine gamle navne/vibrationer ’slippes’, for at give plads til de nye og mere harmoniske energier. Vores navneenergier er en indkodning, der ligger dybt i os – helt inde på celleplan, i vores bindevæv og knogler. Der ligger lærdom i alle navne, og ved en navneændring skal vi sige farvel og tak for lån af de gamle navneenergier – sige tak for den gave vi fik i form af erfaringer, lærdom og indsigter, som de gamle navneenergier har givet os.

De gamle navnevibrationer, som du ikke længere er et match til, vil boble op til overfladen, for at blive sluppet. I den periode mærker vi meget tydeligt, at vi renser ud både fysisk og psykisk – i relationer, følelser og historier, men vi har bevidstheden med via de nye navneenergier.

Hvor lang tid tager udrensningen?

Udrensningsfasen er meget individuel og afhænger af, hvilke navnekombinationer der skal slippes, og hvor lang tid du har haft dem. Nogle af grundenergierne er hurtigere til at udrense end andre, men den ’grove’ del af udrensningen tager gerne fra 6-8 måneder for voksne, og lidt mindre for børn.

Samtidig med udrensningen af de gamle vibrationer bygges de nye harmoniske vibrationer ind.

Det sker helt frem til det karmiske slip, som kan ligge mellem året efter dit navneskift og 5 år frem.

Du vil opleve, at samtidig med at de gamle energier slippes, kan du mærke de nye navnevibrationer har arbejdet sig længere ind i dit system. I udrensningsperioden vil du opleve både ”ups and downs”. Ingen kan helt sige, hvordan netop din udrensning bliver. Men uanset hvad der dukker op fra din fortid for at blive sluppet, kan du være helt tryg, for du er beskyttet via dine nye navnevibrationer.

Når vi har sluppet karmisk, er det som om vi skal til at skrive ’os selv om’ – vi har vendt et blad i bogen og sidder nu med en blank side, som vi nu skal udfylde. Hvem har jeg lyst til at være? Og hvilke drømme vil jeg gerne realisere?

Indrensning

Samtidig med, at vi giver slip på de gamle energier – så indrenses de nye. I starten sker det meget langsomt, men i takt med at vi slipper de gamle både hårde og svage vibrationer, bliver der plads til de nye vibrationer. Det er en større proces, som sker i vores inderste kerne – helt inde på celleplan, og er en healing af vores indre barn. Efterhånden som balancen tippes, siger vi farvel til gamle måder at reagere og agere på, og goddag til de nye og langt mere hensigtsmæssige måder. Vi går fra kontrol til frihed – fra frygt til kærlighed osv.

Find dit nye ståsted i livet

Det er en proces, hvor balancen gradvis bliver tippet fra det gamle til det nye – en slags krakeleringsfase, hvor du vil komme i kontakt med gamle uhensigtsmæssige mønstre, vaner, gammelt vrede, fortrædeligheder og historier, som har været en del af dit liv, de vil dukke op til overfladen for at sige farvel. Det kan være sygdomme fra din barndom og ungdom – sygdomme, som du troede var gået over – men hvor gik de over? De gik over og blev indkapslet i dit bindevæv og dine celler. Med nye navneenergier bliver der åbnet op ind til disse – lidt ligesom homøopati virker, så de endelig kan slippes og dermed ikke længere danner grundlag for nye sygdomme. Så det er en fantastisk gave at få nye harmoniske navneenergier.

Du vil opleve, at alt det du tidligere har identificeret dig med, ikke længere føles godt og rigtigt, og du skal finde dig selv på ny – finde dit nye ståsted i livet. Et meget smukt sted, hvor du er i essens og nærmest vil føle dig som genfødt.