Numerologisk firmanavn med undernumeroskoper

Anneminna Viérre l Astrologi l Numerologi l Hjælp til din virksomhed

Denne session tager udgangspunkt i samme fremgangsmåde som den personlige numerologiske session med undernumeroskoper.

Du kan læse mere om, hvorfor det giver mening at give din virksomhed et harmonisk navn lige her.

Denne session går et spadestik dybere, idet vi både tager udgangspunkt i din virksomhed og den nye viden om undernumeroskoper.

Du skal være klar til at skifte hele firmanavnet

Har du allerede et firma og et firmanumeroskop, tager jeg udgangspunkt i opstartsdatoen på dit firma. Du må være klar til at opgive dit nuværende firmanavn for at få det store løft, som nye harmoniske vibrationer kan give.

Du kan dog fint bruge et andet navn, fx dit brandnavn udadtil, på din hjemmeside og på sociale medier. Det, der er vigtigt, er selve registreringen af dit nye firmanavn hos Erhvervsstyrelsen – inde på Virk.dk.

Ud fra startdatoen udregner jeg den mest optimale navnesammensætning til dit firma. Du får lister med danske og engelske ord, som du kan lade dig inspirere af, til sammensætningen af dit nye firmanavn.

Hvorfor vælge den udvidede virksomhedssession?

Denne session er til dig, som måske ikke oplever, at der helt er den vækst og det flow i din forretning, som du kunne ønske dig. Måske oplever du ikke, at du får den feedback på det store arbejde, som du investerer i din forretning?

Uanset om det er et eksisterende firma eller opstart af et nyt firma, har jeg brug for at vide, hvilke slags forretning og branche der er tale om. Fx salg, teknik, coaching, alternativ behandling, terapi, kreative fag som f.eks. maleri, kunst osv. Jeg har også brug for at vide, hvad dine visioner er for dit virke.

Er du en person, som ikke ønsker at gå på kompromis med din forretning, så er denne session den helt rigtige for dig.

Skal du opstarte ny forretning, så finder jeg den dag i nærmeste fremtid eller i året, som giver det bedste udgangspunkt for firmastart – både numerologisk og astrologisk. Jeg udarbejder dit nye firmanumeroskop ud fra, hvilken branche og passion du har for dit virke. Du får lister med danske og engelske ord som hjælp og inspiration til at sammensætte dit nye firmanavn.

Er du klar til vækst og flow?

Et firmanumeroskop med et firmanavn, hvor der er taget højde for undernumeroskoper, vil gøre, at der kommer flow og vækst i firmaet.

Jeg laver firmaets årstalsrækker ca. 3-4 år frem i tiden, hvor du kan aflæse, hvornår der er vækst og flow i firmaet, og hvornår du skal holde lav profil og fx ikke investere.

Og det er vigtigt at huske, at din virksomhed alene trives, hvis du gør – og at dit personlige numeroskop og årstalsrækker også spiller ind på, hvordan din virksomhed klarer sig.
I spiller samspiller.

DKK 3.650,00 inkl. moms.

Bestil din session her.