Min baggrund

Stjernehimlen – den blå himmelhvælving med de lysende og blinkende stjerner – har altid tiltrukket og fascineret mig. Jeg har altid vidst, at vi mennesker her på jorden er dybt forbundet med planeter og stjerner og det samspil, der opstår via deres forskellige omløbstider.

Hvor mon vi kommer fra…

Som barn, når jeg om aftenen legede under gadelampens lys, kiggede jeg ofte op på stjernerne og stille spørgsmål inde i mig som: ”Hvor kommer jeg fra? Hvordan er det at være de andre børn?” ”Er de her kun for at jeg skal have nogle at lege med? Ja, det var spørgsmål fra en lille ’Vædder-pige”. Jeg har altid vidst, at vi ikke kunne dø, og Estrid Norby har senere sagt til mig: ”Du ved ikke hvor stor en trøst det er at vide det”! Nej, det vidste jeg ikke, for sådan havde det altid været for mig – og det med, at vi har været her mange gange. Jeg husker også, når jeg plagede min mor om et eller andet, og hun sagde nej, så kom det fra mig ”Så får du heller ikke lov, når jeg bliver stor og du bliver lille”! Det grinede min mor bare af. De spørgsmål, jeg gik med inde i mig var ikke nogen jeg stillede mine forældre, de havde den overbevisning, at vi kun havde det ene liv, og herefter ville vi blive stillet for gud og få vores dom. Og de gode mennesker var præsten, lægen, skolelæren ect. Og det passede ikke ind i mit univers, for nogen af disse mennesker var ikke altid gode ved os børn. Derfor var det en stor resonans og åbenbaring der skete i mig, da jeg mødte den danske filosof, Martinus livsbillede.

Astrologien er en gammel kærlighed, som jeg har interesseret mig for og uddannet mig i siden 70’erne. Den astrologiske interesse har jeg haft helt fra mine unge år, og det var gennem den jeg blev bekendt med den danske filosof, Martinus. Jeg begyndte at abonnere på det astrologiske blad, Stjernerne. Bladet udkommer stadig hver måned, og det var i Stjernerne, jeg læste en artikel af Martinus’.

Artiklen handlede om reinkarnation og kredsløbsprincippet, og det gav mig en aha oplevelse og svar på dybe spørgsmål, jeg har haft helt fra barn af. Da jeg læste om Martinus’ kærlige og logiske verdensbillede, som indbefatter al ting, oplevede jeg genkendelsens glæde, en dyb resonans – og brikkerne faldt på plads inde i mig. Martinus’ åndsvidenskab og livsfilosofi er grundlaget for mit livssyn og fundament. Du kan læse om min formelle astrologiske uddannelse her.

At studere og lære astrologi er en lang læring og udviklingsproces – noget man aldrig bliver færdig med.

Min rejse gennem selvudviklingen

Op igennem mit liv har jeg gået på mange forskellige selvudviklingskurser og mødt mange spændende mennesker. I 1991 mødte jeg Estrid Norby. Estrid er clairvoyant og dybdeterapeut, og for første gang i mit liv fik jeg er værktøj, som jeg kunne bruge konstruktivt. Og i 1993/1994 tog jeg uddannelse i dybdeterapi på Dybdeterapeutisk Institut ved Estrid og Steen Norby. Det var to fantastiske år som åbnede op for gamle chok og blokerede følelser.

I perioden 1997 til 2002 gik jeg på Verdenstjeneruddannelsen hos Asger Lorentsen. Det var syv meget lærerige år, som jeg vil kalde min spirituelle vugge. Inge Olsen, clairvoyant og underviser var en af de faste undervisere.

Mit møde med numerologien

I 2001 mødte jeg en numerolog, som sagde til mig, at jeg ikke kunne bruge mit horoskop optimalt, så længe jeg ikke havde et numeroskop i harmoni. Det lød som det rene vås i mine øre, men jeg var alligevel så tilpas nysgerrig, at jeg sagde til numerologen, at så måtte hun lave et numeroskop i harmoni til mig. Mit nye numeroskop kom med posten, og det eneste af mine gamle navne jeg kunne beholde, var mit efternavn. Jeg er døbt fornavnet Minna og det kunne jeg slet ikke bruge i følge numerologen, det navn var en af de dårligste energier. Jeg gik i krise, for på det tidspunkt arbejdede jeg i en bank, og jeg var skræmt ved tanken om at skulle fortælle kunderne, at jeg nu hed noget helt andet. Men jeg fik hjælpen oppefra, der kom en inspiration om, at jeg kunne sætte et navn på Minna, og det blev til Anneminna – et navn jeg er blevet rigtig glad for. Men der gik et ½ år, inden jeg ændrede mit navneskilt nede i banken – jeg skulle jo selv først acceptere og tage navnet til mig.

Efter navneskiftet skete der magiske ting på arbejdspladsen. Alle de døre der før havde været lukket blev nu åbnet. Fx kunne jeg bare sige hvilke bankområder jeg gerne ville arbejde med. Det var helt nye toner og en meget forunderlig oplevelse for mig, og jeg tænkte: ”Hvad sker der her – skyldes det min navneændring”? Og det gjorde det – jeg var ikke i tvivl. Det var selve det, at jeg havde fået nye navnevibrationer ind som matchede min grundenergi – det var denne ændring der var årsagen til, at de lukkede døre blev åbnet. Nu var jeg ikke længere et match til lukkede døre, og derfor blev stopklodserne fjernet. Så selv om jeg har prøvet mange, mange ting, så var det selve det at skifte de gamle hårde og svage energier ud med nye harmoniske navneenergier, der gav mig løftet op i lyset.

Og min medfødte nysgerrighed gjorde selvfølgelig, at den her numerologi måtte jeg lære – for det var FOR forunderligt, det der var sket. Og det er de samme planeter der arbejdes med i astrologien og numerologien. De to redskaber i forening er som Yin og Yang.

Farvel til banken

Jeg havde arbejdet mig en slidgigt til i skulder, hænder og fingre. Og i 2002 blev jeg tilbudt – hvis jeg ønskede det – en fratrædelsesordning i banken. Det takkede jeg ja til, og allerede fra efteråret startede jeg på numerologi uddannelsen. Og jeg havde ikke været mere end 2-3 gange på kurset, før jeg tænkte: ”Hvad er det vi har fingrene i her?” Jeg blev meget ydmyg, da det gik op for mig, at numerologien er et meget kraftfuldt værktøj. Det kræver, at man som numerolog har en meget høj etik og moral. Jeg forstår til fulde, at numerologien på et tidspunkt blev forbudt.

I 2003/2004 gik jeg igen på Dybdeterapi kurset hos Estrid og Steen Norby, denne gang som ekstra deltager og hjælper. Ved en navneændring er der en tilvænningsperiode, hvor de gamle energier skal slippes, og en indrensnings periode hvor de nye energier bygges ind. Jeg havde ikke fået nogen information omkring hvordan jeg kunne hjælpe mig selv i udrensningsperioden, så det var helt perfekt at det flaskede sig sådan, at jeg gik på Dybdeterapi i de to år, for jeg var stadig i både ud- og indrensning. Og jeg undgik heller ikke at komme i proces, men jeg var heldigvis i de bedste hænder.

I perioden 2007 til 2011 fulgte jeg Estrid Norby’s kurser i Meditativ sansning. Meditativ sansning og healing, spiritualitet, profetiske gaver, organsyn og chakraer.

I perioden 2003 til 2011 deltog jeg på Karsten Munk Akademiet i kurser i Anatomi & fysiologi, Biologisk psykologi og spiritualitet + Biologisk psykologi og homøopatisk medicin.

I samme periode i årene 2005 til 2008 fulgte jeg clairvoyant og spirituel underviser, Inge Olsen’s Sjælskurser, og fra 2009 til 2012 undervisningen på Visdomskolen Emam.

Hvordan arbejder jeg?

Jeg arbejder med både numerologi, astrologi, psykologisk biologi og dybdeterapi.

Dybdeterapi er et værktøj, der tager udgangspunkt i samtaleteknik og kommunikation, krisearbejde, kropsterapi, forvandling og transformation. Min astrologiske baggrund kan du læse mere om her. Derudover har jeg hos heilpraktor og spirituel underviser, Karsten Munk, taget et 2-årigt kursus i: Anatomi & fysiologi, biologisk psykologi og spiritualitet, og også et 2-årigt kursus i Biologisk Psykologi. Psykologisk biologi fokuserer på, hvilke psykologiske mønstre, der ligger bag fysiske sygdomme.

Hvis du er interesseret i tallenes (din fødselsdato og dine navnes) betydning for dit liv, kan du læse mere om numerologi her.

Astrologien og horoskopet har også stor betydning for dit liv og din person. Jeg har studeret astrologien i mange, mange år og arbejdet med den næsten lige så længe. Du kan læse mere om astrologi her.

Stil dine spørgsmål – og universet svarer!

Det kunne være spørgsmål som at få hjælp til at:

  • Få fokus på, hvor du står i dit liv lige nu
  • Tage de næste skridt på din udviklingsvej
  • Få klarhed over, hvad der ligger bag dine reaktionsmønstre
  • Gå dig selv i møde
  • Skabe din egen virkelighed
  • Være mere kreativ i din skaberevne
  • Udnytte de muligheder og talenter du har fået i fødselsgave

Med fokus på dig finder vi de værktøjer, der er hensigtsmæssige at anvende i din situation.