Numerologisk navn til din virksomhed

Lige så vigtigt det er, at du selv bærer et navn i harmoni og samklang med din grundenergi, lige så vigtigt er det, at din forretning har et navn, som er i harmoni. Det betyder, at din virksomhed trives bedst med et numeroskop (navn), som støtter op om den dag, forretningen er startet op.

Det er ikke en god idé at kalde virksomheden dit eget navn, for der er forskellige regler for ’set ups’ til personlige numeroskoper og til virksomhedsnumeroskoper. Numerologisk er der nemlig stor forskel på, hvad der er gode og egnede vibrationer til en person og til en virksomhed.

Som personer har vi mange lag, ønsker og drømme. De vibrationer, som det giver mening at give en person for at støtte en bestemt udvikling, er anderledes og ofte langt blidere, end det en virksomhed har brug for.

Hvordan virker et virksomhedsnumeroskop?

En virksomhed er udelukkende det, vi siger, den skal være. Den er primært et redskab, en forlængelse af dig og dine vibrationer. Og lige meget hvordan og hvorfor du har en virksomhed, så har den altid det formål at løbe rundt (eller generere overskud). Det vil altid handle om en ydelse, salg, flow og indtjening.

I en virksomhed bliver loven om tiltrækning meget konkret, når numerologien anvendes. De navneenergier, et virksomhedsnumeroskop skal have, er vibrationer, der handler om succes og penge, og her er der selvfølgelig flere nuancer.

Hensigten er, at numeroskopet virker sådan, at virksomheden tiltrækker hændelser og omstændigheder, som er et match til dets navne. De resultater, du har i din virksomhed, og måden du opnår disse resultater på, er altid et match til de navneenergier, din virksomhed er registreret med. Så selv om den i en vis udstrækning påvirkes af dig, har den også sin egen agenda.

En virksomhed er en selvstændig enhed

Når en virksomhed oprettes i CVR-registret, bliver den en selvstændig fungerende enhed i verden, som eksisterer med sin egen grundenergi, måned og år. Grundenergien er et udtryk for en grundklang i virksomheden. Ved registreringen får virksomheden sit eget navn, og hvert navn vibrerer og tiltrækker det, som matcher hertil. Navnevibrationerne er udtryk for den feedback, virksomheden oplever vedrørende omsætning, kommunikation, samarbejde og overskud.

Virksomheden har også årstalsrækker, hvor vi kan aflæse, hvilke perioder der er vækst og flow i virksomheden. Vi kan altså se, hvilke perioder der vil være med kreativitet og økonomisk overflod, men også hvornår virksomheden skal holde lav profil. 

Få udarbejdet det firmanumeroskop, som støtter op om dit erhverv

Det bedste virksomhedsnumeroskop har udelukkende navnevibrationer, som vibrerer med de ting, som er relevante for at drive en virksomhed. Et godt virksomhedsnumeroskop har årstalsrækker med færrest mulige kontraster, og med flest mulige perioder med fremgang, vækst, kreativitet og pengeflow.

Når en virksomhed har navne med høje vibrationer, så arbejder den for dig. Med andre ord er en virksomhed med et optimalt numeroskop et fantastisk redskab for dig til at opnå den succes, du ønsker.

Det praktiske

Når det mest optimale virksomhedsnumeroskop er udarbejdet til dig, får du lister med navne. Disse er både danske og engelske, som du kan lade dig inspirere af. Jeg hjælper og inspirerer dig gerne, men i sidste ende vælger du din virksomheds nye navne. Det er selve registreringen der tæller, så selv om dit firma har fx fire navne, kan du vælge kun at gå offentligt ud med to af navnene.

Jeg laver din virksomheds årstalsrækker ca. 5 år frem i tiden, så du ved, i hvilke perioder der er godt for dig fx at investere – og i hvilke perioder, du skal holde lav profil.

Du registrerer eller omregistrerer virksomhedens navn på Virk.dk

Kontakt Anneminna for at bestille et numeroskop til din virksomhed.