Sessioner

Jeg tilbyder følgende sessioner inden for numerologi og astrologi (alle priser er inkl. moms):


Personlig numerologisk session med undernumeroskoper

Alt i universet er i bevægelse – alt er bølgelængder og vibrationer i en evig spiral.

Numerologien har det sidste år tid været i forvandling og transformation. De numerologiske beregninger har stadig deres base og udgangspunkt i den grundlæggende numerologiske viden, og det er stadig det åndssproglige alfabet, som anvendes.

Sessionen og fremgangsmåden er (selvfølgelig), at dit nye numeroskop beregnes ud fra din fødselsdato, så du får det numeroskop, som er et match til dig og din essens. Læs mere om den personlige numerologiske session med undernumeroskoper.

Pris: 3.250 kr.


Navnetjek

Er du i tvivl, om du har det mest optimale navn til netop din fødselsdag? Få tjekket dit navn – hvis du allerede har skiftet navn. Denne session foregår via mail. Læs mere om navnetjek her.

Pris: 550 kr.


Tolkning af nuværende navn og et kig på horoskopet

Indeholder en tolkning af dit navn både ud fra numerologi og astrologi. Læs mere om sessionen her

Pris: 1.350 kr.


Nye årstalsrækker 5 år frem i tiden

Til dig, som tidligere har fået lavet et nyt numeroskop, og hvor du ikke har årstalsrækkerne for nu og fremover, laver jeg nye årstalsrækker 5 år frem i tiden. I disse årstalsrækker tager jeg også de udvidede årstalsberegninger med i tolkningen.

Årstalsrækkerne viser årets tendens, og jeg fortæller dig hvilke tendenser der ligger i årene. Til den tolkning har jeg også dit progressive horoskop med ind over, da numeroskopet og horoskopet spiller sammen. På den måde får du en dybere tolkning på, hvad årene fremover viser.

Læs mere om nye årstalsrækker.

Pris: 1.350 kr. 


Børnenumeroskop v/ dåb el. navngivning (ikke tolkning af gl. navn)

Jeg fortæller dig om dit barns essens, som er dit barns fødselsdata – grundenergi, månedsenergi og årsenergi. Vi snakker om barnets livsformål og livslektie, og hvilke navneenergier det vil være mest optimale og støttende for dit barn.

Til udvælgelse af dit barns numeroskop tager jeg udgangspunkt i dit barns essens, ligesom jeg kigger på dit barns horoskop, som viser dit barns stærke og svage sider. Fx om dit barn brug for navne med styrke eller mere blide energier. Du får navnelister til udvælgelse af navne, og jeg vejleder dig gerne i forhold til om navnene spiller sammen i en harmoni.

Ønsker du det, fortæller jeg også, hvornår det vil være bedst med dåb eller navngivning.
Jeg udfærdiger dit barns numeroskop og fortæller dig om navnevibrationerne og livstemaet – og hvad årstalsrækkerne viser i årene fremover.

Læs mere om børnenumeroskop her.

Pris: 950 kr.


Personlig numerologisk session (børn under 12 år)

Denne session er til dit barn, som allerede har fået navn. Fremgangsmåden er stort set den samme som beskrevet under ”Navn til børn ved dåb eller navngivning”. Ved denne session fortæller jeg dig, hvordan de navne, dit barn bærer i dag, kommer til udtryk i dit barns liv. Dvs. hvilken betydning, navnene har for dit barns glæde og grundlykke.

Jeg fortæller dig også, hvad dit barns årstalsrækker viser. Herefter er målet at fjerne de navnevibrationer, der forhindrer dit barn i at være i harmoni og balance. Vi arbejder på at fjerne de energier, som holder dit barn nede og giver lille selvværdsfølelse – energier som fx ligger som grundlag for mobning.

Det betyder ALT, at dit barn er glad og trives. Det vil dit barn gøre med rene og harmoniske navneenergier – navneenergier der understøtter dit barns grundenergi, således at dit barn kommer i balance og kan gå livet i møde – glad, tryg og tillidsfuldt.

Et numeroskop i harmoni er den bedste gave du kan give dit barn – og dermed dig selv. Læs mere om sessionen her.

Pris: 1.350 kr.


Virksomhedsnumeroskop

Lige så vigtigt det er, at du selv bærer et navn i harmoni og samklang med din grundenergi,  lige så vigtigt er det, at din virksomhed har et navn, som er i harmoni med opstartsstartsdatoen.

Det vil ikke være en god idé blot at kalde din virksomhed dit eget navn, for der er forskellige regler for ’set ups’ til personlige numeroskoper og til virksomhedsnumeroskoper.

Numerologisk er der nemlig stor forskel på, hvad der er gode og egnede vibrationer til en person og til en virksomhed. Som personer har vi mange lag, ønsker og drømme og de vibrationer det giver mening at give en person for at støtte dem i deres udvikling, er anderledes og ofte langt blidere, end det en virksomhed har brug for.

Læs mere om virksomhedsnumeroskop med undernumeroskoper her.

Pris: 3.700 kr. med undernumeroskoper


Astrologisk tydning

En astrologisk tydning vil være en øjenåbner, som giver dig klarhed og indsigt i hvilke temaer, problematikker, talenter og ressourcer du kom til jorden med – og hvordan du forvalter og udlever disse.

Samspillet mellem stjernerne og planeterne i dit horoskop fortæller, hvad du er kommet for at afvikle/udvikle. Alt går i cykler, og du har periodevis oplevet med og modgang – op og nedture. Det er livets agenda i et forsøg på at ’slibe’ dig til, for på den måde at skubbe dig i den retning, som er den rette for dig.

Planeternes indflydelse vil hele livet igennem, udfordre dig til at komme ind på rette spor i dit liv – det spor og den vej, hvor du vil opleve flow, overskud og livsglæde – DIN vej i livet. Horoskoper er meget informativt – det fortæller om din grundstruktur, dit vækstpotentiale og hvad du fx har behov for at gå dybere ind i for at kultivere og transformere. Læs mere om den astrologiske tydning her.

Pris: 1.585 kr.


Børnehoroskop

Børnehoroskopet er en hjælp til forældre, der gerne vil forstå deres børn bedre – fx forstå, hvorfor børnene reagerer, som de gør – og ikke mindst kunne støtte dem bedst muligt. Du kan læse mere om et børnehoroskop her.

Pris: 250 kr.


Telefonkonsultation med udgangspunkt i dit horoskop

Pris for 30 minutter: 350 kr.