Numerologisk session med undernumeroskoper

Alt i universet er i bevægelse – alt er bølgelængder og vibrationer i en evig spiral.

Numerologien har det sidste års tid været i forvandling og transformation. De numerologiske beregninger har stadig deres base og udgangspunkt i den grundlæggende numerologiske viden, bl.a. det åndssproglige alfabet.

En personlig numerologisk session med undernumeroskoper foregår sådan, at dit nye numeroskop beregnes ud fra din fødselsdato. Du får altså det numeroskop, som er et match til dig og din essens. Læs mere om, hvordan en personlig numerologisk session foregår lige her.

Hvad er undernumeroskoper?

Det, som adskiller denne session fra den personlige numerologiske session er, at her tages højde for undervibrationer i navnene og undernumeroskoperne.

Vi har alle et personligt numeroskop. Men ligesom hvert navn har en hovedvibration og to undervibrationer, har vi også to undernumeroskoper.

Det har stor betydning, hvad den samlede konsonantværdi og vokalværdi er i et givet navn. Og selv om hovedvibrationen er en harmonisk vibration, kan navnet godt indeholde både svage og hårde kontrastvibrationer.

Undernumeroskoperne er baseret på henholdsvis konsonanterne og vokalerne. Og det er ret skelsættende at kigge på disse undernumeroskoper, som dannes ud fra navnene i hovednumeroskopet. Det har vist sig, at disse undernumeroskoper har stor betydning for vores velbefindende og grundlykke.

Bunden af isbjerget

Hvis det personlige numeroskop er toppen af isbjerget, så er undernumeroskoperne alt det, som ligger under vandet – det vil sige størstedelen af bjerget.

Er du en person, som anerkender at alt er energi’?

Er du en person, som ønsker at udleve din vision, men som har haft svært ved at gennemskue, hvad der skal til for at skabe et bedre liv for dig?

Er du åben for at lytte til din sjæls kald?

Så er den numerologiske session med undernumeroskoper den rette for dig

Har du tidligere ændret dit navn, men følt dig noget frustreret og ikke oplevet, at dit navneskift gav dig det store løft? Så er det med stor sandsynlighed denne session, som med udgangspunkt i optimale undervibrationer og undernumeroskoper baner vejen for, at du kan udleve dit fulde potentiale.

I denne session får du ikke (helt) frit valg med hensyn til dine nye navne. Hvor stor medindflydelse du får på navnene, vil afhænge af din situation, og hvor meget du er klar til at ændre. Men er du klar til at sige farvel og tak for lån til dine nuværende navne, så vil du opleve, at undernumeroskoper i harmoni vil matche dine drømme og mål i tilværelsen, så du ikke længere skal nøjes – men kun have det bedste for dig.

En personlig numerologisk session med undernumeroskoper koster DKK 3.250,00 inkl. moms

Kontakt Anneminna for at bestille din session.