Nymåne i Skorpionen

Der er en super intens Nymåne i Skorpionen i dag den 4. november kl. 22:14 – hvor den sætter tonen for den næste måned.

Der er Nymåne når SOLEN og MÅNEN står tæt sammen i horoskopet, og med nymånen her i Skorpionen vil tegnets kvaliteter blive særligt understreget i den næste måneds tid. Og særligt fordi den lavere octav af Skorpionens hersker MARS også går i tegnet.

Og dagen efter nymåne, den 5. november vælger også kommunikationsplaneten MERKUR at gå ind i Skorpionen.
Så her i november er der stort fokus på det stærke og intense vandtegn Skorpionen.

Konstellationerne her i Skorpionen viser, at der kan være grundlag for en del misforståelser – både i skrift og tale. Vi får nogle gange handlet og sagt ting, før vi har tænkt os om. Og der er risiko for, at vi hører og forstår noget andet, end det der bliver sagt.

Og derfor er det vigtigt at spørge ind til, om det der bliver givet udtryk for, også er det som vi læste, hørte eller forstod.
Klar og tydelig tale er altid vigtig, men særligt her hvor Mars og Merkur står og ’gnider’ op ad hinanden, for det kan skabe nogle konflikter.

Skorpionen er et meget følsomt tegn, og Skorpionen og det 8. hus i horoskopet har en dyb og uudgrundelig energi, som det kan være svært helt at greje – både for Skorpionen selv og for andre mennesker.

Områder som banker, finanser, arv, forsikringer, politikere, regeringen og autoriteter hører alle ind under Skorpionen, Pluto og det 8. hus.
Autoriteterne kan også være vores arbejdsgiver, vores far eller partner – de kan fungerer som et spejl, der sættes op foran os. Det handler om, at vi skal trække projektionerne hjem til os selv, og blive vores egen autoritet og stå stærkt i os selv.

Der er mange ’grimme fjæs’ i Skorpionen, såsom had, misundelse, jalousi, tabuer, skyld og skam – alle de her trælse og sårbare følelser, som det kan være så svært at deale med.
Det er hemmelighedernes tegn, og mange af de ting, som er blevet holdt skjult for os mennesker, har mulighed for at blive afdækket i den her måned.

Men det er også her i Skorpionen, vi kan kaste lys ind i de dybeste fortrængte og blokerede områder i os gennem healing, psykologi og dybdepsykologi – som også hører ind under Skorpionen, Pluto og det 8. hus.

Nymånen – SOLEN og MÅNEN danner et eksakt spændingsaspekt til URANUS i Tyren, hvor den slår sig i tøjret og bare vil have frihed – frihed fra alle restriktioner og krav, frihed til at tænke og tale som den ønsker.
Karmas herre SATURN indgår i konstellationen og repræsenterer hvad vi ikke kan gøre lige nu, og maner til tålmodighed – og URANUS er alt andet end tålmodig.

URANUS er rebellen der ønsker revolution og nytænkning, og er ganske uforudsigelig i dens virkning. URANUS har det med at chokere borgerskabet, og det er URANUS der sørger for, at vi får et ’Wake up call’ på de livsområder, som Tyren og Skorpionen står for.

URANUS er ligesom piercings-nålen – AV, og den vil afdække mange af de hemmeligheder, som har været holdt skjult for os.
Frihedsplaneten URANUS handler bl.a. om at mærke efter, om vi fx holder os selv i et slavearbejde?
Et arbejde som vi egentlig ikke trives og er glad for at være i, men som vi ikke kan rykke os væk fra, fordi det er så svært at give slip på.

At give slip er netop et Skorpion arbejde. At give slip på det der allerede er ’dødt’ og som ikke længere giver os glæde og næring.
Og numerologien har et fint billede på det vi ikke ønsker at forholde os til:
’Vi sprøjter flødeskum på lorten’. Men lorten er stadig nedenunder – svarende til at vi lukker af for de ting, som vi ikke ønsker se i øjnene.

Vi ønsker sikkerhed og vil først finde et nyt job, inden vi siger stop til det vi har nu. Men det er ikke sådan at tingene fungerer.
Vi skal først træffe et valg – det er valget der er vigtigt, og så give slip. På den måde er vi åbne for at modtage det nye der venter os.
Det er frygten der holder os tilbage for at gøre det, vi godt inderst inde ved, vi må gøre. Herefter sker transformationen.

Og her hvor URANUS er særlig aktiv – og som kan være meget vulkansk og revolutionær i sin virkning – er tiden inde til at spænde sikkerhedsbæltet.
Det er en meget spændende tid vi lever i for tiden, det kan vi alle mærke.

Men når vi kigger på planeterne og stjernernes gang på himlen, så oplever vi universets store kosmiske love og gave til os, som viser, at alt som ER og som har VÆRET er fuldkomment.

Kosmos svinger i en harmonisk bølge af balance og fuldkommenhed, og når vi ikke stresser og bekymrer os, så svinger vores mikrokosmos i den sammen harmoniske bølge af balance og fuldkommenhed. ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.