Tolkning af nuværende navn

I en numerologisk session med tolkning af dit nuværende navn får du en analyse af din grundenergi og din årsenergi. Disse viser, hvilken person du er inderst inde, når alle lag er pillet af. Din fødselsdag afslører, hvem du er dybest inde, uanset hvad du hedder. Dvs. at uanset dine livsomstændigheder, dine relationer og de mennesker, du færdes sammen med, så er der en rød tråd igennem livet. Den kalder vi din inderste Essens.

Et blik på dit døbenavn og andre navne igennem livet

I denne session fortæller jeg dig, hvad du har liggende i de navne, du bærer i dag. Vi ser også på dit døbenavn, og hvis du har haft flere navneændringer op igennem dit liv, ser jeg også på disse. Dette samlede overblik viser, hvilke vibrationer du har taget med dig op igennem dit liv. Vi taler desuden om dit livsformål og din livslektie.

Jeg fortæller dig om, hvordan dine vibrationer kommer til udtryk i dit liv. Med andre ord får du af vide, hvad der er det skønne i dine navneenergier, og hvad der holder dig nede og ikke tjener dig.

Jeg fortæller dig blandt andet om dit mindset, dit helbred, og hvordan andre mennesker opfatter dig. Vi taler også om din relation til dig selv, dine værdier, din passion, dine drømme og længsler.

Min erfaring er, at denne proces er en mega øjenåbner. Jeg kommer til at trykke på dine ømme punkter undervejs – alt det, du er godt træt af, og som ikke fungerer for dig. Det kan godt være lidt sårbart, men du vil blive taget kærligt hånd om i hele processen.

Jeg kigger på dit horoskop og fortæller dig kort, hvad stjernerne og planeterne har fokus på i dit horoskop her og nu. Jeg vil elske at give dig den indsigt og klarhed, som en numerologisk analyse kan bidrage med.

Det praktiske

Varighed ca. 1 time.

Pris: DKK 1.450,00 inkl. moms

Bestil din tolkning ved at kontakte Anneminna.