Referencer

Her kan du læse, hvad kunderne siger om astrologiske og numerologiske sessioner hos Anneminna.


Anneminna er sindssygt skarp og dybt professionel

At overgive sig til Anneminna og lade hende oplyse mit lys, er den største kærlighedserklæring til mig selv.

Som rådgiver har jeg brug for finjustering for at yde det ypperste til andre.

Anneminna er sindsygt skarp, dybt professionel, og kan ud fra fødselsdag, dåbsnavne og planterne fuldstændig beskrive livet.

Ingen anden indenfor dette felt har set så dybt. Jeg har følt mig taget alvorligt og støttet i processen. Både nu og fremadrettet. 5 stjerner.

Kira Steensgaard


Så dygtig du er!

Sødeste Anneminna. Jeg takker dig helt inde fra mit inderste hjerterum. Er så glad for alt, hvad du har fortalt og skrevet til mig. Du er i sandhed en gave. TAK! Jeg kan godt VIRKELIG ærgre mig over, at du ikke var mit oprindelige numerologiske begyndelsespunkt. Så dygtig du er!

Du er ikke i tvivl om dig selv. Det kunne jeg tydelig mærke, og du er ærlig og har menneskelig indsigt. Jeg var rigtig glad for, at du “ramte plet” på mange af mine facetter, så jeg kan tage dine råd til mig.

Jeg kunne godt mærke, at din astrologiske kunnen kombineret med numerologien, giver dig en ÆGTE mulighed for at hjælpe et andet menneske.

Caroline Castelis


Anneminnas råd var som at høre min sjæls kald 

Kæreste Anneminna. Kaldet til at tage kontakt til dig kom fra et meget dybt sted i min sjæl og jeg var faktisk ret overrasket over dette kald. Jeg lyttede til dette kald og fik en tid hos Anneminna. Jeg blev mødt af en blid og hjertevarm kvinde, som jeg følte mig tryg ved med det samme. Anneminna havde forberedt sig til fingerspidserne både i forhold til mit numeroskop og min astrologi. Tænk at hun kunne fortælle så meget ud fra min fødselsdato og tidspunkt. Wauw.

Jeg følte mig mødt og set og hendes professionelle tilgang til en navneændring gav så meget mening, at jeg ikke var et sekund i tvivl om, at hendes råd var i overensstemmelse med min sjæls kald og netop hun skulle være min guide i at tage dette næste skridt ud i en ukendt og ny vibration. Det opfølgende telefoniske møde var som en varm omfavnelse og bekræftelse i og tro på, at min nye frekvens er perfekt og jeg er klar til at gå vejen.

I stor kærlighed og glæde

Pernille Catherina Florra

 


Ufatteligt hvad du spreder af lys og glæde

TAK for det du gør for alle os hungrende sjæle! Ufatteligt hvad du spreder af lys og lykke med din dybe visdom og indsigt. Jeg må simpelthen tro på, at du selv er lykkelig og har et liv i harmoni og sundhed, når jeg tænker på alle de gode energier du giver andre må du iflg. loven selv modtage de samme! Jeg sender dig det højeste lys til Skagen!

Isabelle Svensson


 

En åbenbaring og tro på fremtiden

Min oplevelse hos Anneminna var som en åbenbaring …..  For hvert AHA blev rygsækken lettere og troen på fremtiden mere håndgribelig. Jeg oplevede numerologi og astrologi som hinandens yin og yang.

Dorthe Daarbak

 


Jeg er bedre rustet end nogensinde før!

Hej Anneminna

Jeg vil gerne sige dig tak for den session jeg havde hos dig – jeg fik så meget med mig derfra.
Du forstod at sætte ord på nogle af de ting/tanker jeg har tumlet med i rigtig mange år.
Nu har jeg fået bevidsthed om det, og kan arbejde konstruktivt med det. Jeg føler lige nu at jeg er bedre rustet end nogensinde før, og det er takket være dig.
Tusind, tusind tak for det du har gjort for mig – det er så dejligt at være i min krop for tiden.

Anja Boelt