GODT NYT ÅR 2022

DE fyldte togvogne med gammelt tungt ’gods’, som i slutningen af 2020 rullede ind på stationen for at blive tømt inden vi gik ind i 2021 – det blev de åbenbart ikke helt, for ikke alt ønskede at blive frigivet og sluppet.
Og heller ikke i her i 2021, året vi nu siger farvel til, fik vi arbejdet gjort færdigt.
PLUTO er grundig i sit transformationsarbejde og handler om liv, død og genfødsel.

Så der er stadig en del PLUTO arbejde der skal gøres – noget transformationsarbejde der ligger til hver enkelt af os.
PLUTO går gennem Stenbukken endnu et par år, og transformerer vores forståelse og vores syn på mange autoritære områder. Regeringen, arbejdsgivere, forældre, lærer – faktisk alle de autoriteter, som vi ser op til i vores liv.
Den spænding mellem SATURN = kontrol og autoriteter og URANUS = fleksibilitet og frihed, som har været aktiv de meste af året 2021, kulminerede juleaften, og den indflydelse vil stadig være aktiv det meste af 2022, men ikke så intens da aspektet har kulmineret.
Det handler stadig om frihed og nytænkning og en opvågning som viser, at vi må tage os af vores dyr, miljøet og os selv, hvis vi skal overleve og trives her på moder jord.

MEN det helt særlige og nye spændende for år 2022, er at JUPITER er gået fra Vandbæren ind i Fiskens stjernetegn her de allersidste dage i 2021.
NEPTUN går allerede i Fisken, og JUPITER vil opholde sig i Fisken frem til medio Maj. Og de to planeter vil mødes i en tæt omfavnelse den 12. april – en meget kraftfuld konjunktion.
Herefter vil JUPITER gå i Vædderen – men det er en helt anden historie 💥

JUPITER vender tilbage til Fisken i slutningen af oktober, og vil være her frem til den 20. december 2022.
Selve mødet i Fisken mellem JUPITER og NEPTUN finder sted på 24 grader i Fisken. Så alle der har planeter eller akser stående på den grad, vil særligt kunne mærke den indflydelse.
Vigtigt at se på hvor i det personlige horoskop den sammensmeltning sker – se på huse og akser.

De to planeter sammen viser en grænseløs tro på Kærlighed.
NEPTUN åbner for den grænseløse indre verden, og JUPITER vil ekspandere både den indre og ydre verden – begge i vandelementet. Begge planeter er tilknyttet det 12. hus, som er Fiskens hus.
PLUTO er også involveret, da den er esoterisk hersker i Fisken.

Det vil handle meget om VAND og vandelementet. Så alt der hører ind under sensitivitet, intuition, spiritualitet, meditation, drømme, magi og mirakler er aktiveret – også kunst og film.
Og JUPITER handler om tro, håb og positivitet. JUPITER har en evne til at magnetificere alt den kommer i nærheden af.
Og det betyde, at alt der kommer ind under begrebet mystik vil få et boost og give en større interesse i 2022.

JUPITER i Fisk vil give gode muligheder for en karriere indenfor sundhed, pleje og omsorg – disse områder vil være særligt begunstiget.
Sundhedssystemet, hospitaler, sundhed og medicin – et arbejde hvor det plejende og omsorgsfulde er i højsædet. Herunder bl.a. også healing, energiterapi, aromaterapi, lydhealing o.s.v.

Men vi må kigge på det hele, der er altid to sider af en mønt, og NEPTUN’S skyggeside handler bl.a. usandhed, løgn og bedrag – bristede illusioner.
Og det at ’føle’ sig som ’et offer’ – følelsen af ensomhed og hjælpeløshed.

12. hus i horoskopet handler meget om tilbagetrækning fra det sociale liv.
Det at have brug for alenetid – det at kigge indad, og fx gennem meditation få nogle nøgler og forståelse omkring hvad tingene handler om.
Gennem at kommunikere med den anden verden kan vi vække vores intuition og vores psykiske evner.

Ønsker Jer alle en eventyrlig rejse med JUPITER og NEPTUN ind i det nye år 2022 – både gennem det ydre og det indre LIV ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.