Numerologi

Der er noget ganske forunderligt ved tal.

De ved, hvad de vil, og de gør, hvad de skal.

– Piet Hein

Numerologi handler om at komme i harmoni med vores grundenergi. Vores grundenergi er en essens inde i os, som vi vibrerer ud fra – den essens vi er, når alle lag er pillet af, uanset livsomstændigheder, uanset alder, og uansat navn – den er et stof inde i os, som altid forbliver det samme, og som vi ikke kan løbe fra.

Vores dåbsnavn er en indkodning, som ligger indkodet helt inde på celleplan, i bindevæv og i knogler.

Navneenergierne er en vibration, der ligger dybt i os, og vi tiltrækker og frastøder mennesker og hændelser i overensstemmelse med kombinationen af vores navneenergier.

Når vi føler os tiltrukket af numerologien, er det tegn på, at vi er klar til at gå nye veje i livet. Vi mærker, at numerologien kunne være en mulig løsning til de forandringer, vi står i eller mærker er på vej.

Vi har tiltrukket livsomstændigheder, som svarer til de vibrationer, som ligger i vores navne. Når vi har uddraget den lærdom som lå i disse navne, mærker vi dybt i os, at vi er klar til at tage næste skridt i livet – vi er klar til et energiløft.

Hvad kan være årsag til ønsket om en navneændring?

Igennem mit virke som numerolog har jeg mødt flere forskellige grunde og forklaringer på, hvad der var årsagen til, at personer ønskede en navneændring. Nogen fordi de kunne mærke, at der måtte være noget ’mere og bedre’ til dem. Nogen fortalte, at de pludselig ikke kunne sige deres navn mere, og andre fordi de var kede af og flove over deres mellemnavn, at de end ikke ville giftes, for så skulle præsten sige deres fulde navn under vielsen. Jeg har oplevet flere gange, at det netop var et uønsket mellemnavn, som var årsag til blokeringerne i deres numeroskop. Og når det mellemnavn blev udskiftet med et harmonisk navn, så skete der nærmest en forvandling af vibrationerne i hele numeroskopet. Så let går det desværre ikke altid – nogen er nødt til at lave en større ændring, for at komme i harmoni med deres grundenergi.

Få hjælp til at få kigget på dit energipotentiale

Jeg kan tilbyde dig en numerologisk analyse af dine navneenergier. Vi tager udgangspunkt i dit dåbsnavn, og hvad det har betydet for dit liv. Har du skiftet navn flere gange, kigger jeg også på disse, og hvilke navne du bærer i dag. På den måde får vi hele din historie med og kan se, hvilke energier, du har haft med hele vejen på din livsrejse, og hvad det har betydet for dig på godt og ondt.

Jeg sætter spot på, hvad der er det skønne ved dine navne, og hvad det er, der holder dig nede – det, der ikke fungerer i dit liv. Målet med vores møde er, at jeg hjælper dig med at få et numeroskop med navneenergier, der svinger i harmoni med den, du er, så du kommer i ’essens’ – et numeroskop, som nærer dig, healer dig – giver dig lethed, glæde og kærlighed.

Når du lever i ’essens’, har du følelsen af mere lethed, frihed og glæde, og du vil opleve, at du kan sætte lighedstegn mellem dine længsler og dine drømme.

Det er meget vigtigt, at impulsen til en navneændring kommer inde fra én selv og ikke fra, om andre synes eller mener, at det er en god idé, at du skal skifte navn. Et navneskift skal ikke være noget, vi på den ene eller anden måde føler os presset til at gøre. Et navneskift er en stor gave og glæde, når vi er parate til et energimæssigt løft.    

Er der ’tid’ for en navnekorrektion, kan det også aflæses i horoskopet. De to værktøjer spiller sammen som ’hånd i handske’.

Trænger dit instrument til at blive stemt?

Vores krop er vores instrument til at handle og agere i livet. Og fordi vi hele tiden udvikler og flytter os, kan det på et tidspunkt være hensigtsmæssigt at få ’stemt’ vores instrument. Når vi får navne, der spiller i harmoni med hinanden, får vi et løft op i lyset, så vi bedre kan se den vej, der er vores, og spille den tone, der var meningen.

Vi svinger på en af universets grundtone hver især – vi spiller fx ikke alle i A eller C dur, og derfor er der også forskellige numeroskoper, der passer til os og den grundenergi, vi kommer med. Hvis der ikke er samstemning mellem vores grundenergi og vores universelle tone, så klinger vi hele tiden urent – hele tiden lidt skævt, og vi føler os ude af essens. Når vi får navneenergier, der samstemmer med vores grundenergi, så sker der en healing gennem den vibration og lyd, de nye navne svinger med, og der kommer harmoni, balance og glæde ind i vores liv.

Numerologi er læren om tallene og deres mystik. Den er af kosmisk oprindelse – en rytme der ligger imellem solsystemerne og de forskellige himmellegemer – på samme måde som meridianbanerne er fundet. Tallenes værdier har numerologer beregnet for flere 1000 år siden. Alt ligger ude i universet – det handler om at trække den viden ned på jorden. Og det er der mange pionerer der har gjort gennem tiden. Bl.a. de store filosoffer såsom Pythagoras, Platon, Rudolf Steiner og Martinus.

Læs min artikel om numerologi fra det spirituelle magasin Prana (nr. 9, forår 2014). 

Læs min artikel om 2015 – et 8’er-år fra det spirituelle magasin Prana (nr. 13, forår 2015)

Praktisk

Når du vil skifte navn, gør du det på Borger.dk.

Du kan finde alle godkendte fornavne (ved søgning) her.

Du finder alle de frie efternavne her.

Læs mere om selve udrensningsfasen her.

tvillingerne