Navnetjek

  • Sidder dit navn lige i skabet?
  • Er du kommet i tvivl, om du har fået det rette numeroskop?
  • Har du fået lavet et nyt navn, men mærker ikke de ændringer, du ønskede?

Et navnetjek er til dig, som har fået lavet et harmonisk numeroskop hos en numerolog, men som ikke oplever, at det nye numeroskop har gjort en større forskel for dig.

Det kan f.eks. være, at du ikke oplever, at din navneændring har haft den virkning, som du blev stillet i udsigt, da du valgte at få lavet et nyt optimalt numeroskop. Måske ender du i de samme mønstre igen og igen.

Udfordringerne kan ligge i undernumeroskoperne

Hvis det er din oplevelse, handler det højst sandsynligt om, at der ligger blokeringer og kontraster i dine undernumeroskoper. Disse blokeringer og kontraster gør, at du ikke kan udleve dine drømme og længsler.

Undernumeroskoperne dannes ud fra hovednumeroskopet. Det har vist sig, at de er vigtigere for vores velbefindende end selve hovednumeroskopet. Derfor skal undernumeroskoperne understøtte og matche dit potentiale og de mål, visioner og drømme, du har i tilværelsen.

Du kan læse mere om den personlige numerologisk session med undernumeroskoper lige her.

Hvad indeholder navnetjekket på undernumeroskoper?

Et navnetjek foregår via mail. Efter du har sendt mig dit nuværende navn og fødselsdag, modtager du inden for ca. en uge et svar fra mig. Jeg ser på, om det numeroskop, du bærer i dag, er i harmoni og støtter dig mest muligt. Desuden beskriver jeg for dig, hvad der ligger i dine undernumeroskoper.

Et navnetjek koster DKK 775,00 inkl. moms.

Ved bestilling: Skriv dit fulde navn og din fødselsdato til mig på mail.