Stjernetegnet LØVEN

Den 22. juli kort før midnat, kl. 23:02 vandrer SOLEN hjem i
sig eget stjernetegn LØVEN. Det er højsommer med masser af sol og bølger af varme. Og sol og varme er også en betegnelse som kan knyttes til disse skønne LØVER.

Solen er LØVEN’s eksoteriske og esoteriske hersker og personer født i LØVEN’s stjernetegn, eller personer med meget LØVE i deres horoskop – fx ascendanten og Månen er under SOLEN’s indflydelse.

LØVEN er et ildtegn, og Ild er = bevidsthed. LØVEN er en del af det faste kors – kærlighedens og lysets kors, og her er det ’Solens Hjerte’= Neptun, som vækkes til aktivitet, og lader sine livgivende energier strømme ud til mennesket.

Og helt modsat den indadvendte Krebs – tegnet som Solen nu forlader – er LØVEN udadvendt, sprudlende, spontan og åbenhjertig.

NUMEROLOGISK er det 1’eren, som er knyttet til Solen og LØVEN. D.v.s. personer født den 1., 10., 19., og 28. i en hvilken som helst måned, i et hvilken som helst år, bærer LØVEN’s karaktertræk.
1’erne og LØVEN er ledertyper, født under Solen med stor vitalitet og skaberevner, positive og optimistiske i deres livsenergi – frihedselskende og med et massivt vinderinstinkt.

LØVEN har udpræget lederevner og de er rigtig gode pædagoger. For de ved godt, at det de selv har allermest brug for er accept og anerkendelse. Og det er så dét de giver videre, og det får alle mennesker til at blomstre.

LØVER elsker at sole sig i noget de har skabt. Det kan være et firma, et kunstværk, eller deres børn. For det at få et barn er det mest kreative, der findes. ’SE lille August har mine ører’, siger den stolte LØVE og spejler sig i sit skaberværk.

Af alle stjernetegn er LØVEN det tegn, som har allermest brug for succes, og brug for at være i centrum. Solen er centrum i vores univers, og sådan har LØVE mennesker det også – de vil gerne være i centrum og blive beundret. Det er en drivkraft alle LØVER har tilfælles.

Og hvis LØVEN ikke er i centrum, skal den nok sørge for at komme det. Det er ikke uden grund at det hedder strandløver – selskabsløver o.s.v., for på en eller anden måde, skal de nok få alles opmærksomhed. LØVEN er storforbrugere af opmærksomhed – de elsker at blive lagt mærke til.

Når LØVEN gør sin entre, er det som selve Solen, der kommer ind i rummet. LØVEN er meget optaget af sig selv.
’Kan alle se mig – kan alle høre mig’, tænker LØVEN, mens den bevæger sig scenevant rundt. Hvordan virker jeg – hvad synes de om mig? Det er personlighedens totale udfoldelse. Her har vi de bedste vindere og de dårligste tabere – LØVER er ikke gode i modvind.

Men samtidig er det også det tegn i dyrekredsen, som er allermest sårbar – sårbar overfor kritik – eller ikke at blive set/lagt mærke til – uha-uha.
Ros og anerkendelse er for LØVEN som nektar er for bien – LØVEN elsker ros, ros, ros – og anerkendelse.

Hvis der er noget en ’Løvemand’ hader, så er det at få lagt et viskestykke over skulderen. Det er under LØVEN’s værdighed. ’MIG, skal jeg vaske op’? Det har man da folk til’. Man er vel lidt royal, når man er født i det kongelige LØVEN’S tegn.

LØVEN er chefen med selvtillid, varme og generøsitet, … så længe den får sin vilje. Men nu er det ikke alle LØVER, der udstråler selvtillid. Verden er fyldt med LØVER der er selvudslettende, og som gør det, de bliver bedt om. Men det er afgjort LØVER, der går imod deres inderste natur.

Der er LØVER med alt for stort et ego – og LØVER med alt for lille et ego – og begge dele indikerer at de er ude af balance. LØVEN skal ind og konfrontere det lille ego (sjælen) med det store ego (personligheden).

LØVEN’s indre opgave er at blive konfronteret med sig selv. Det sker ved at LØVEN går ned i de dybere lag (Skorpionens kværn) for det kunne jo være, at der var en lille ting der skulle rettes – bare lidt, selvfølgelig …

I dette indre arbejde er det at krisen kan gøre sit indtog. For måske viser det sig, at der er noget meget grundlæggende, der skal ændres – nogle erkendelser der skal gøres. Og igennem disse erkendelser sker transformationen.

Herefter begynder LØVEN at blive styret indefra – i stedet for udefra. Og det er den store forvandling der sker i LØVEN.
Den esoteriske sætning hedder: Jeg er det, det er jeg. Og ’det’ står for LØVEN’s højere identitet og bevidsthed.

Efter det skift stråler LØVEN’s indre Sol igennem NEPTUN, som nu ikke længere er skjult af personlighedens Sol, og hele den selvcentrerende energi forsvinder.

Og LØVEN er blevet alt det positive, som der altid står skrevet om LØVEN –
ET fantastisk kærligt, generøst og favnende væsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.