SATURN – Skæbne og ansvarsplaneten

Den 11. maj blev der åbnet lidt mere op for det fysiske fællesskab, og det skete samtidig med at Saturn gik i en retrograd bevægelse – baglæns. Selvfølgelig går Saturn ikke baglæns, men set fra Jorden ser det sådan ud, fordi Jorden i øjeblikket overhaler Saturn.

Og hvad betyder det? Ja, det betyder at Saturn har en mindre indflydelse for en tid. Saturn står for seriøsitet, ansvarlighed og det at opretholde indsatsen for at nå målet – og målet her må være at få styr på Covid-19. Så vi skal stadig passe på ikke helt at slippe tøjlerne.
Saturn, som har vandret i sit eget tegn Stenbukken (virkelighedens tegn) siden 21. december 2017, gik fra Stenbukken og ind i Vandbæren den 22. marts i år.

Nu er Saturn på vej tilbage, og rammer igen Stenbukkens tegn den 2. juli i år, og her vil den være indtil den 20. december i år.
Så der er noget Saturn skal tilbage og færdiggøre, og i den periode kommer Saturn igen i kontakt med planeten PLUTO – som er hersker for underverdenen – som siden februar har stået 24 grader i Stenbukken, og det gør den indtil først i juli i år.
Det betyder, at vi ikke er færdige med hovedproblemet, som i den periode kan blive genskabt.

Og derfor kan der komme en bølge nummer 2 – noget som også videnskaben har løftet sløret for.
Videnskaben, astrologer og også sundhedsministeren har sammenlignet den pandemi vi har nu, med den spanske syge der var i 1918-1920. Og den graf viste, at der kan komme en bølge nummer 2 – noget som også planetkonstellationerne indikerer til efteråret.

Så vi skal stadig være opmærksomme, forsigtige og ansvarlige – og sørge for at optimere et godt immunsystem – både fysisk, følelsesmæssigt og tankemæssigt.
Så fra den 2. juli og indtil Saturn igen går ind i Vandbæren i slutningen af december i år, vil vi ikke være færdige med det problem, som var skyld i pandemien. Eller for den sags skyld i andre problemer, som vi har på det personlige plan.

Aspektet vil særligt have en effekt på os, med personlige planeter i de sidste grader af Stenbukken, Vædderen, Krebsen og Vægten
Men vi skal selvfølgelig se på vores eget fødselshoroskop, for at se hvilke indflydelse Pluto, Saturn og også Jupiter, som også er med – har på os hver især.

Lige for tiden bliver vi næsten overvældet af al den information der er, så det er vigtigt at vi står stærkt og kraftfuldt i os selv, og ikke lader os slå ud af kurs. Have vores klare bevidsthed med, så vi kan skelne skidt fra kanel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.