GODT NYT ÅR 2020

GODT NYT ÅR 2020
Et nyt årti – Et PARADIGMESKIFTE

Et paradigmeskifte, som er en grundlæggende ny måde at tænke og agere på. Og det passer perfekt med, at vi går ind i et nyt årti 2020, som numerologisk giver et 4 tal – ind i fødslen af et nyt årti, som strækker sig helt frem til 2029 (13/4) Og 4 tallene symboliserer den originale og nytænkende planet Uranus. Så den 1. januar 2020 går vi ind i fødslen af et nyt årti – en ny 10 årig cyklus.

Og vi vil i særlig grad mærke URANUS impulsen i de kommende år. Impulsen er revolutionerende, idérig, fornyende og frihedssøgende. Verden udvider sig og Uranus indflydelsen vil tage et opgør med de gamle systemer og magthavere – sprænge de fastlåste rammer.

Symbolsk vil mange af os måske have det lidt som kyllingen på billedet. Vi har prikket et hul på skallen, og vi kigger sårbare og forundret ud i det nye år – den nye verden. Nogen af os har måske mest lyst til at samle skallerne og lukke hullet – blive i det velkendte og trygge. Og andre af os har lyst til at sprænge hele skallen og springe glædesfyldt ud i det nye år.

Her ved årsskiftet er der stort fokus på STENBUKKEN – også kaldet virkelighedens tegn. Transformationsplaneten Pluto og skæbneplaneten Saturn står tæt sammen i tegnet, og har gjort det i en længere periode.

Den 12. januar kulminerer indflydelsen, idet både Merkur og Solen slutter sig til Pluto og Saturn.
En powerfuld sambestråling. Stærke kræfter på godt og mindre godt spiller sammen. Vi har hørt og set hvad der sker i flere lande, hvor magthavere på ingen måde ønsker at afgiver deres magt uden kamp. Magthaverne ønsker absolut ikke fornyelse, og derfor al den lidelse i verden.

Så det kan blive en kaotisk tid, hvor viljestyrke, ambitioner, magt(misbrug) griskhed og fanatisme i samspil viser hen til både nedbrydning og genopbygning af samfundsstrukturer.

SATURN har med realiteter, rammer og fundamentet at gøre, og på det personlige plan handler det meget om modenhed, at blive voksen og være ansvarlig. Det sker gennem at slippe det der ikke længere er ærligt og rigtigt for os. Men i stedet bygge vores nye karakter op (Stenbukken), baseret på det der er sandt og rigtigt for os – vælge, at det er hvem jeg ønsker at være.

Og vi har altid et valg – hvis vi tror vi kan leve et liv uden at vælge, så lever vi i en illusion. Vi kan fx ikke bestille en rejse, uden at træffe et valg om hvor vi vil hen. Det samme gælder i livet – hvem vil vi være – hvilken vej vil vi gå?

Nøglen til 2020 er, at vi er i stand til at definere os selv, vores værdier og hvad vi hver især helt unikt står for. Vedkende os, at vi er gode nok – vi har nok – vi er tilfredse og okay med hvad der er………

Ligesom i tidligere år, har vi skullet give slip på de ting, som har støjet i vores liv. Med de planetindflydelser vi har i år er det mere aktuelt end nogensinde

I det sidste årti – fra 2010 til 2019 har vi fået rigtig mange indsigter, oplevelser og forståelser – både om livet i os og udenfor os. Nu kræver det handling – handling til at blive vores egen ærlige og oprigtige selv – med et farvel til det, der ikke længere er en del af os.

Lykke til på rejsen i det nye årti <3
www.anneminna.dk

3 Comments

    • Anneminna

      Af <3 tak (( :

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.