Godt Nyt År 2019

Energi- og handlingens planet MARS har siden midt i november 2018 svømmet rundt i Fiskens uugrundelige vande. Her har Mars bestemt ikke følt sig hjemme – den har følt sig underspillet og diffus i sin energiudfoldelse. En følelse lidt ligesom at være i et rum vi gerne vil ud af, men vi kan ikke finde døren ……

De sidste dage i december svømmede MARS ind i Chiron = den sårede healer, og nogen af os har måske oplevet en del frygt og smerte. MARS sammen med Chiron er vanskelig, for MARS vil fremad og Chiron siger stop lige lidt, og tilskynder os til at reflektere over vores fortid.

Saturn og Solen går i Stenbuk, og i morgen den 2. januar mødes de i et favntag. Og ligesom Chiron ønsker refleksion, så ER Saturn refleksion. Sol/Saturn siger også: ’Vent lidt’, der er mere at lære her, der er mere vi ikke har set. Så bevægelsen sker i slow motion. Vi har gerne villet at der skulle ske noget, men vi har alle været fastlåst i familiens gryderet.

Men her ved nytårsskiftet sker der et skift i energierne. MARS svømmer ud af tågen og forvirringen og kommer ind i eget tegn Vædderen – her kan MARS endelig komme til på egne præmisser, være pioner, tage initiativer, være modig og handlekraftig. Solen og Saturn i Stenbuk siger, at det er tid til at blive voksen – blive moden – holde ud og stå op for os selv. Hvad vil vi byde os selv? Tage nogle valg og sætte nogle grænser – hvad er vi virkelig engageret i – hvad er vigtigst for os?

Det er virkelig en god og målbevidst tid her hvor Sol/Saturn er i favntag – en god tid til at reflektere over og bedømme de forskellige situationer. Uanset om vi føler os dømt eller vi bliver nødt til at bedømme de forskellige situationer vi oplever – om vi modtager kritik? Noget familien er virkelig god til…… Her må vi se vores frygt i øjnene – føler vi os værdige eller ikke? Hvilke fejltagelser har vi lavet i fortiden? Hvor har vi ikke slået til? Virkelig et spørgsmål om vurdering vi går igennem.

2019 bliver et spændende år, hvor vi objektivt har mulighed for at komme ind og mærke den dybere visdom inde i os. Og der kan ligge en udfordring i ikke at tage tingene for personligt og blive såret – men holde vores hjerte åbent, selvom vi bliver angrebet. Vi må dukke og beskytte os – men ikke lukke af, trække os og undgå samtaler.

Vi kan let, med Sol/Saturn i Stenbuk, føle os overbebyrdet, og ikke føle der er plads (nok) til os selv og vores familie og hjemmeliv. Vi må skabe tid og rum til os selv, og ikke bare please den og den, og gøre dem glade. Tiden er inde til at stå op for os selv – trække vejret dybt og tage livet ind. Vi må reflektere på den lange bane, og ikke kun se på det vi lige nu står og træder rundt i.
Der er en større vision med vores livsformål – det hele er et spørgsmål om perspektiv <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.