Det er tankevækkende

DET ER TANKEVÆKKENDE hvad nymånen (Sol/Måne) her den 28. oktober har sat i gang, ikke mindst p.g.a. den frihedselskende og revolutionære Uranus, som var en særdeles aktiv medspiller.

Uranus er idérig, nytænkende, frihedselskende, uberegnelig, uforudsigelig – tingene kan tage en helt anden drejning end man havde forventet.

Men idéerne og frøene blev allerede sået for et halvt år siden, da der var fuldmåne (Sol – Måne) i slutningen af april i år, hvor Uranus også var en aktiv medspiller.

I min ’astrologiske verden’ har parforholdet været temaet siden nymånen og er det stadig. Kriser og usikkerheden har handlet om flytning, parforhold/skilsmisse – skal, skal ikke?

Uranus er også skilsmisseplaneten – ikke nødvendigvis skilsmisse, men der skal nye boller på suppen.
Det er en meget vigtig periode i mange af vores liv lige nu – en tid med store valg – valg og beslutninger som har indflydelse for os mange år frem.

DET er ikke uden grund at parforholdet kaldes livets skole, det er her vi får de store livslæringer.
Vores partner viser os vores skyggesider – skyggesider som gør, at vi må se os selv og vores fortid i øjnene, den fortid som er en del af forholdet. Indimellem har vi allermest lyst til at give op og løbe vores vej.

Men det er godt og sundt at blive stående i den ’varme suppe’, og få konfronteret ’skyggerne’, og på den måde hjælpe hinanden ved at åbne op og få talt tingene igennem – stille os selv spørgsmålene:

’Hvad er det vi virkelig ønsker af hinanden?’- ’Hvad ønsker jeg mig i et parforhold?’- ’Hvad er det jeg har brug for?’
Ikke male tingene over, for ikke at se dem, eller lægge bandager på sårene, og lade som om alt er godt, når det ikke er det. Men være hudløs ærlige overfor hinanden.

Og ærlighed og stå ved sig selv har med skæbneplaneten Saturn at gøre, og den er også med i projektet, og det er den planet der mindst tåler uærlighed.

Tiden er inde til at ’steppe op’ og ’tappe ind i’ og kreere det liv, vi virkelig ønsker. Ikke lade os stoppe eller holde tilbage, men gøre det vi inderst inde godt kan mærke, vi har brug for at gøre, for at skabe de forandringer i vores liv, som vil afspejle hvem vi egentlig er inderst inde <3
www.anneminna.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.