Astrologisk tydning

En astrologisk tydning er en øjenåbner, som giver dig klarhed og indsigt. Du finder bl.a. ud af, hvilke temaer, problematikker, talenter og ressourcer, du kom til jorden med, og hvordan du forvalter og udlever disse.

Samspillet mellem stjernerne og planeterne i dit horoskop fortæller, hvad du er kommet for at afvikle/udvikle.

Du bliver slebet til af livet

Alt i livet er cyklisk. Du ved fra dit eget liv, at der i perioder er medgang, i andre perioder mere modgang. Det er livets agenda og samtidig et forsøg på at ’slibe’ dig til, så du bliver skubbet i den retning, som er den rette for dig.

Planeternes indflydelse vil hele livet igennem udfordre dig til at komme ind på rette spor i dit liv. Dette spor er der, hvor du vil opleve flow, overskud og livsglæde – DIN vej i livet.

Går du ikke på DIN vej, vil livet ofte opleves tungt og fuld af modstand.

Horoskopet fortæller, hvor du kan opnå mest glæde og vækst

Et horoskop er meget informativt. Det fortæller om din grundstruktur, dit vækstpotentiale, og hvad du fx har behov for at gå dybere ind i for at kultivere og transformere. I horoskopet kan jeg aflæse, hvilke terapiformer du vil have mest udbytte af, og i hvilken del af dit liv, dine største udviklingspotentialer ligger. Jeg kan bl.a. fortælle dig hvilken type partner, du vil føle dig mest tiltrukket af – og hvem som ikke vil være et godt match til dig.

Alt efter hvor du står i dit liv, hvad du har på hjertet, og hvilke spørgsmål, du har, vil der være områder i dit horoskop, som er mest i fokus, og derfor mest aktuelt for dig lige nu.

Det praktiske

Sessionen tager ca. en time og kan ske over Skype, Facetime eller ved et personligt møde her hos mig. De oplysninger, jeg har brug for inden sessionen, er:

Din fødselsdato
Dit fødselstidspunkt
Din fødeby

Astrologien og numerologien komplementerer hinanden på fineste vis – de er som to sider af samme mønt. Og derfor vil der komme et touch af numerologi ind i tolkningen af dit horoskop.

Jeg vil elske at give dig den indsigt og klarhed, som sammenspillet mellem stjerner og planeter viser – og fortælle dig, hvilken planetindflydelser som er mest i fokus i dit horoskop, lige nu og her.

DKK 1.850,00 inkl. moms

Kontakt mig nu for at bestille din tid.