Astrologi

Et horoskop er en vejviser – et meget stærkt værktøj, hvor vi bl.a. kan aflæse temaer, problematikker, ressourcer og muligheder for udvikling i livet. 

Astro betyder stjerne, og logi betyder sammenhæng, mening eller logik. Planeterne og stjernerne er levende væsener, og det mønster, som de dannede indbyrdes i det øjeblik, vi blev født, fortæller vores historie og viser vores livsbane. Vores personlige horoskop er et magisk værktøj, som viser vores karakter, vores styrker og svagheder, vores indre følelses- og tankeverden, hvordan vi har det inderst inde, og hvad vi viser udadtil.

Som astrolog inviterer jeg dig ud på en levende rejse igennem din indre stjernehimmel. Vi er hver især unikke og med specielle kvaliteter, som kommer til udtryk alt efter hvilke stjernetegn, vi er født i.

På den astrologiske rejse får du et dybere og mere omfattende billede af dig selv og dit inderste selv.

Dit horoskop er udregnet ud fra din fødselsdag, måned og år – fødselstidspunkt på døgnet og hvor du er født, by og land.

Horoskopets tydningslag

Det konkrete

Det psykologiske individuelle

Det energetiske, åndelige spirituelle dimension – den esoteriske astrologi.

Nøglen til personligheden ligger i de 12 stjernetegn, de 12 huse i horoskopet, og de 10 planeter = 2 stjerner og 8 planeter og de 5 hovedaspekter. Disse danner grundlaget for tydning.


Planeterne og stjernerne

De første fem planeter viser vores personlighed og udvikling

[table id=1 /]

De næste to planeter viser vores position og ansvar

[table id=2 /]

De ydre planeter – de ekstrasaturine planeter – ligger udenfor jeg’ets grænse

[table id=3 /]


Måneknuderne, også kaldt de ’karmiske knuder’, viser den dybere betydning og forståelse af vores vej gennem livet. De viser hovedtemaet i horoskopet og hvilke områder og sider af tilværelsen, vi har behov for at udvikle videre og gå dybere ind i – og hvilke kvaliteter og uvaner vi bærer med os.

[table id=4 /]


Hvad betyder planeterne for dig? 

Planeterne er levende væsner, som er i evig gang hen over stjernehimlen. Hver gang de rammer en af vore planeter i fødselshoroskop, i tegn og hus er det en invitation fra universet om, at få kigget lige netop dette område i vores liv efter i sømmene. Hvordan er det jeg fungerer på det specifikke område i mit liv? Er der noget jeg trænger til at få kigget nærmere på, arbejdet med og justeret – en erfaring og indsigt som jeg kan have glæde af at tilegne mig?


Min astrologiske baggrund

Jeg har studeret astrologi i mange, mange år – og arbejdet med den i næsten lige så mange. Jeg har bl.a. taget kurser hos Christian Borup, Birthe Kirk, Claus Houlberg (Astrologisk Akademi), Holger Stavnsbjerg, Niklas Nihlen og Michael Robbins. De to sidstnævnte har jeg studeret esoterisk astrologi ved i 7 år. 

 

vaegten