Børnehoroskoper

Et børnehoroskop er et horoskop til forældre, som ønsker at lære deres børn bedre at kende ’på forhånd’ – fx ved at være bedre til at forstå, hvorfor deres børn reagerer, som de gør i bestemte situationer. Det er en hjælp til dig, så du kan komme dit barn i møde og hjælpe det bedst muligt på vej.

Det viser dig måske nye sider af barnets temperament, så du kan tage visse reaktioner mere roligt – eller måske har du brug for at vide, hvordan du kan støtte dit barn bedst muligt i forhold til venner eller indlæring.

Sammen med horoskopet får du en numerologisk beskrivelse af dit barns grundenergi. Grundenergien viser dit barns karaktertræk og inderste essens.

Børnehoroskopet er på 3-4 sider og fortæller om barnets personlighed gennem Sol, Måne,  Ascendant, Merkur, Venus og Mars i stjernetegnene, og de ydre planeter Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun og Pluto i husene.

I børnehoroskopet er der en kort beskrivelse af stjernetegnenes karaktertræk, og hvilke egenskaber planeterne har. Og der er også en kort beskrivelse om husenes betydning.

Pris

275 kr. inkl. moms